Charter hajó bérlés


charter 1
 Ha már ráunt a tengerparti nyaralások kissé helyhez kötött, kényelmes világára  és vágyik a függetlenség érzésének átélésére, a természettel való szoros kapcsolatra és megismerkedne egy színes, változatos és egyben izgalmas, aktív pihenési formával is, akkor béreljen hajót  és adja át magát a tengeri túrák páratlan élményének. A kristálytiszta víz, a csodálatos természeti környezet, a szigetek, a lagúnák és a tengerparti  történelmi városok hangulata, mind mind  felejthetetlen élményt nyújtanak.     
                                       

 Aki  szeretne  közelebbi  kapcsolatba kerülni a vízzel,  a szél erejével, sportosabb, aktívabb szerepre vágyik pihenése során, az bontson vitorlát, aki viszont egy kényelmes, sok esetben a luxust sem nélkülöző tengeri kalandban venne részt, az üljön motoros hajóba és próbálja ki a tengeri horgászat nyújtotta kalandokat is.Cégünk az igényekhez maximálisan igazodva kínál különböző típusú és méretű hajókat az érdeklődők számára.  Nálunk megtalálhatják az akár egy napra is bérelhető kisebb motorcsónakokat, de választhatnak a nagy méretű, legmesésebb, exclusive vitorlás és motoros yachtok közül is.

Partnereinken keresztül  a legkifinomultabb hajózási megoldásokat, modern hajó típusokat kínálunk és azokat teljes mértékben az Ön igényének megfelelően készítjük elő. Javaslatokat adunk a legjobb útvonalakról és minden részletről gondoskodunk, hogy Ön felhötlenül élvezhesse a fedélzeten töltött időt.
 

Nem rendelkezik a hajó vezetéséhez szükséges okmányokkal, előszőr hajózik  tengeren ? A horvátországi irodánk és kollégáink több évtizedes tengeri tapasztalatai  biztosítják a hajósok kényelmét és biztonságát, valamint segítenek a tengeri hajóvezetői  okmányok megszerzésében, illetve szükség esetén  skipper / kapitány biztosításában.


Ha még sem sikerült választania, folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően eleget tudunk tenni egyedi, különleges kívánságoknak is.Keresse irodánkat, kérjen egyedi, kedvezményes ajánlatot !
Jó szelet, nyugodt tengert kívánunk !