Építőipar


Cégünk 1995-től, mint horvát-magyar ingatlanfejlesztő végez építőipari beruházásokat Dalmáciában. Megalakulásunktól kezdve törekszünk a piacon még nem általános, de mára már ezirányba mutató minőségi, európai igényeket is kielégítő kivitelezésre. Saját beruházásaink mellett, a tanácsadás-tervezéstől, a földmunkán és tereprendezésen túl vállaljuk nagyobb ingatlanok, közművek teljes körű, generál kivitelezését, építését, esetleg felújítását, felelős műszaki vezetés mellett, a tervezéstől a kulcsátadásig.

Akár bérelni vagy bérbe adni, eladni vagy vásárolni, befektetni vagy fejleszteni szeretne, legyen szó telekvásárlásról vagy kulcsrakész projektről, felújításról vagy új építésű ingatlanról, apartmanról, lakóházról vagy nyaralóról  portfoliónk kiterjedt és magas színvonalú. Az általunk épített ingatlanok mind szerkezetükben, mind megjelenésükben, magukban hordozzák és kielégítik korunk legmagasabb követelményeit.

epitőipar 1Az eddig megvalósult építőipari beruházásainknak és folyamatos cégfejlesztésinknek köszönhetően, mára a régió stabil építőipari szereplőjévé váltunk. Az állami fejlesztések és egyéb infrastrukturális beruházások mellett cégünk is számos, színvonalasan megépített épülettel járult hozzá Dalmácia fejlődéséhez, melyeket a "referenciáik" menüpontban tekinthetnek meg. 


A diszkréció és ügyfeleink érdekeinek védelme számunkra bizalmi  ügyCégünk kiemelt jelentőséget tulajdonít az innovációnak és az együttműködésnek, a professzionalizmusnak és a megbízhatóságnak. Munkánk során a horvátországi  jogszabályok betartására mellett törekszünk az uniós normák és minőség megtartására. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy időt, pénzt, és energiát takarítson meg. 

 

Forduljon kérdéseivel, igényeivel hozzánk, hogy segíteni tudjuk Önt a gyors és biztonságos ingatlanvásárlásban, beruházásban, kivitelezésben.