Ingatlan


Ha Ön mindig arról álmodott, hogy saját nyaralója legyen egy napsütéses tengerparton, ahol otthonosan tudja eltölteni szabadságát, szabadidejét vagy akár nyugdíjas éveit, most valóra válthatja álmait.
 Mint horvátországi ingatlan beruházó és közvetítő cég szeretnénk rendelkezésére állni és megkönnyíteni az Ön igényének megfelelő ingatlan megkeresését, kiválasztását. Segítséget nyújtunk a  kezdeti tárgyalásoktól egészen az ingatlan bejegyzéséig. ingatlan 1

Cégünk 1995-től képviseli a magyar ingatlanvásárlók érdekeit Horvátországban. Professzionális, tapasztalt munkatársak és partnerek garantálják ügyfeleink biztonságos, teljes körű képviseletét, a első lépésektől, a tanácsadáson keresztül a kulcsátvételig.

Érdeklődőink, és befektetőink minden árfekvésben megtalálhatják a számukra megfelelő ajánlatot: telket, házat, esetleg éttermet, szállodát, panziót vagy választhatnak saját építésű apartmanjaink gazdag választékából, Zadar-Šibenik régióban.
 
Amennyiben napi ajánlataink közül egyik sem nyeri meg tetszését, igényeinek megfelelően igyekszünk megtalálni az Ön számára megfelelő ingatlant, melynek kiválasztásban tapasztalt, felelősségteljes szaktanácsadóink segítik Önt.

A horvátországi ingatlanok még megfizethető luxust nyújtanak a tengerpart szerelmeseinek, ugyanakkor jó befektetésnek is bizonyulnak. Horvátország közelgő EU tagságának köszönhetően 2009. február 1-től az Úniós állampolgárok külön engedélyek nélkül, szabadon vásárlohatnak ingatlant. 
Most még megvalósíthatja álmait reális kereteken belül. Ne habozzon, gondoljon saját maga és családja jövőjére. Használja ki a kedvező alkalmat most !  LEGYEN OTTHONA AZ ADRIÁN !


Forduljon, kérdésével, igényével hozzánk, hogy segíteni tudjuk Önt a gyors és biztonságos ingatlanvásárlásban !