Programajánlatok


Hajókirándulás a Kornati Nemzeti Parkhoz

A természet megannyi csodája közül talán az egyik legszebb a Kornati szigetcsoport, mely különleges szépségét a közel 150 kisebb-nagyobb szigetből álló érintetlen természeti környezet nyújtja. Utunk során megismerkedünk a lakatlan szigetek, a romantikus lagúnák, a kristálytiszta Adria, és a fenséges sziklameredélyek páratlan világával.Tengeri horgászat


Egy vagy többnapos horgászprogram, mely során Vendégeink megismerhetik a nyíltvízi horgászat izgalmait, közeli kapcsolatba kerülhetnek a tenger ragadozóival, élővilágával.

Édesvízi horgászat és kerékpártúra a Varjú-tónál

A Varjú-tó Horvátország legnagyobb édesvízi tava, természetvédelmi terület, mely a Balatonhoz hasonló halállománnyal várja a horgászat szerelmeseit. A kerékpártúrák kedvelői több útvonal közül választhatnak, melyek közvetlenül a tó partján, illetve a tavat övező páratlan szépségű mediterrán környezetben kalauzolják a kirándulókat.Búvárprogramok


Egyedi merülési lehetőségek, igény szerint, akár naponta többször partról, vagy hajóról. 
 
 


Rafting - kanyoning

Egésznapos túrák kezdőknek és profiknak Európa legszebb kanyon folyóin.Hajó bérlés - Adria 1001 túra hajó

Az Adria 1000 egy 11 méter hosszú és 3,5 méter széles motoros túrahajó, mely komfortos felszereltségével, alacsony fogyasztásával, többnapos - akár egész hetes - tengeri túra feltételeit is biztosítja. Maximális férőhely: 6+2 fő.
A további információkat a "Charterhajó bérlés " rovatunkban tekinthetik meg.
Bérelhető motorcsónakok

A hajózás szerelmesei nálunk bérelhetnek már akár 1 napra is különböző méretű és kialakítású motorcsónakokat, melyeket részletesen a honlapnunk " Charterhajó bérlés " rovatában tekinthetnek meg. 
 Tengeri hajóvezetői tanfolyamok

Nemzetközi hajós- és rádiós képzés vizsgával, sport-kedvtelés célú, illetve hivatásos vezetői engedélyek.